M A L I N L I D M A N

Kategori: ♡ Allmänt

Gårdagens event! || Baby b's rörelsemönster

 

Godmorgon! Igår var en bra dag. Först var jag och R på öob där dem förövrigt flyttat om ALLT och fått in massa nytt samt fint så det blev en hel del därifrån! Både till oss och till lägenheten men även Molly. R handlade även nya skor och en keps inne i stan och sedan blev det take-away maxmat hemma innan vi drog oss till LÅ med en kompis där vi hämtade upp Olivia sedan åkte vi tjejer på ett event/företagspresentation! Det var otroligt intressant att lyssna på och verkligen något jag skulle kunna hålla på med under min kommande mammaledighet men först och främst skall jag pröva produkterna som vi fick med hem. Det som fångade mig mest var möjligheten att tjäna pengar hemifrån och utifrån viljan till arbetsinsats - kontrollera sin egen lön! Samt att det handlar om helt annan handel än jag är van vid, alltså direkthandel, och att företaget i sig har ett såå brett sortiment. Jag gick igenom produktkatalogen igår och jisses, man vill ju testa allt! Från detoxprogram till skönhet till spaprodukter. Glömde jag nämna att tjejerna som presenterade allt var hur trevliga och gulliga som helst?! Så fort de såg min gravidkula ställde de frågor om hur jag mådde och gav tips på produkter för både mig som gravid samt för barnet. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har vi inga specifika planer så jag skall fortsätta med det jag skulle gjort igår haha! Frukost blev cappuccino, granatäpplekärnor och yoggi - mums. Jag har börjat ta mina promenader tidigt på morgonen när Molly måste ut och kissa för då är jag konstigt nog som piggast. Som gravid rekommenderas du att promenera minst 30 min varje dag! Och vet ni vad? Mitt sötsug har börjat försvinna och jag har återigen blivit galen i frukter - HALLELUJA! Jag har ju gått och skrytit om att jag undvikt bristningar så länge och vad märkte R igår? Såklart! Några små på höger sida.. suck. Baby b har även börjat utgöra ett rörelsemönster och har ALLTID disco mellan 00.00-01.00 på natten haha. Det händer ofta att händer och fötter trycks runt överallt sedan när jag skall ta fram mobilkameran för att filma så blir det helt dött, som att hen känner på sig att jag försöker "smygfilma" fenomenet. Någon mer som råkar/råkat ut för detta? Man blir ju så frustrerad och lika tårögd av lycka varje gång! 

 

Hello loves! Istället för att inviga nya nattklubben på O'lerays åker jag och R iväg över helgen för att gå på den årliga höstmarknaden, träffa kompisar vi inte sett på länge samt ha kul. Förra året på denna marknadshelg hade jag förövrigt lila hår och vi förlovade oss, tänk vad tiden går fort! Mina föräldrar och storebror åkte iväg för knappt en timme sedan så nu poppar jag och Molly spotify på högsta nivå medan jag ätit lunch/middag samt ska börja fixa mig innan R kommer hit och hämtar oss. Det ska bli kul att se hennes reaktion över att se honom igen! Det var trots allt några dagar sedan haha. JUSTE! Jag måste nämna att bion (bridget jones's baby) var gryymt rolig och vi skrattade högt tillsammans med resten av biosalongen - både jag och mami unnade oss popcorn samt en påse lösviktsgodis från hemmakväll att mumsa på under filmen så kvällen blev verkligen en tiopoängare! Tusen tack för det mami. Nu skall jag snacksa på granatäpplekärnor under tiden jag sminkar mig så vi hörs efter helgen! xoxo

 

 

B r i d g e t j o n e s ' s b a b y

        

det senaste från kamerarullen - 

Hello loves! Här ligger jag och Molly, båda nybadade och rena. R har åkt iväg för att jobba borta så sedan i måndags har jag och Molly bott hemma hos mina föräldrar vilket är huur skönt som helst! Lägenheten blir alltför stor och tom utan mitt hjärta. Både idag och igår var vi ute på en långpromenad i skogen samt förbi massvis med vackra gårdar samt ängar och hästhagar - jag hade glömt hur vackert det kan vara här. Vi trivs verkligen som fisken i vattnet! Igår jobbade jag 17-22 och imorgon jobbar jag 10-17 för att sedan åka iväg på äventyr över helgen + få träffa mitt hjärta igen men ikväll är det bio som står på schemat för mig och mamma. Vi skall se "Bridget jones's baby" och mumsa i oss popcorn så det ser jag verkligen fram emot eftersom att det var evigheter sedan både jag och mamma var på bio och tillsammans för den delen! Jag håller just nu på att fundera ut vilken outfit jag skall ha men först middag, xoxo.