M A L I N L I D M A N

Kategori: ♡ Fotografi/Video

Julklappar 2016Jag kan inte tacka min familj, sambo och hans familj nog för allt fint som gömde sig inuti julklapparna iår! Jag fick parfymer, hårprodukter, smink, pengar och trisslotter, min första kokbok (som förövrigt är både praktisk samt innehåller såå fina bilder!), doftljus, pyjamasset, badrock och ett underbart set med handkräm. Sambon hade köpt ett set med parfym samt body lotion i doften Sweet Like Candy av min girl-crush Ariana Grande samt ett par neonrosa träningsskor som jag skall börja använda på långpromenaderna när bebis kommit. Min kung vet hur han skall hitta vägen till sin drottning - genom allt som är rosa och doftar av godis. Baby b fick massvis med klädset, en supermjuk samt stilren åkpåse i märket Elodie Details Petit Royal, snuttefiltar och den mest detaljerade samt vackra "min första bok" jag någonsin sett av min familj samt en enorm enhörning att mysa med + två björnoveraller av mamma och pappa. Av Rs familj fick vi kläder i alla olika storlekar från födsel upp till några månader varav min favorit är en vindfleeceoverall som ser riktigt varm samt gosig ut!

Trots att jag/vi fick så pass fina och många julklappar, mer än jag någonsin kunnat drömma om, så har sällskapet betytt mest detta år. Jag fick ha hela min familj samlad med min sambo på plats för första gången plus mina småkusiner samt morbror och vi alla fick njuta av god mat, glädje samt värme. Det är och kommer alltid vara det viktigaste för mig, att ha familjen samlad. Nästa år är vi trots allt en egen liten familj - jag, baby b och r. Då skall vi börja fodra traditioner såsom pepparkaksbak, bygga pepparkakshus, julhandla, se på kalle ankas jul, äta julmat och hela den biten! En magisk känsla och en enorm längtan. 

Ur kameralinsen | Som vi trodde..

QU: Igår fick vi bekräftat av bm att jag upplever förvärkar/sammandragningar och att baby b ligger med huvudet långt nere! Frågan är nu om hen stannar kvar därinne till årsskiftet eller kommer ut före? Mer information kommer!  

Throwback wednesday

Hallå! Två oredigerade bilder från vårens london-resa har ni här men i skrivande stund redigerar jag resten. Jag är otroligt lat när det gäller att redigera bilder men samtidigt är det såå kul att titta tillbaka och minnas ställena, maten, folket och känslan! London är perfekt för att ta fina foton då det oftast är otroligt charmig miljö och vackra parker eller träd runtomkring. Saknar även kroppen man hade, inte för att jag blivit enorm sedan jag blev gravid men varje dag längtar jag till att få börja träna bort/gå bort vikten man tagit på sig! Jag kommer dock sakna bebismagen enormt mycket men det blir att leva nyttigt och hälsosamt när cravingsen lagt sig. Det blir även mycket onödigt sötsug som tar över och jag äter hellre kakor än frukt ibland men andra dagar vill jag ENDAST äta frukt och fettsnåla produkter - tufft det där! 

Vad har vi gjort idag hittills? Dewin kom vid 09.00 så vi åt frukost och sedan drog vi en sväng på stan där vi kikade julklappar, fikade och dom skulle på systemet. Tänk att baby b kommer att vara 3 månader när jag fyller 20 år och får handla på systemet för första gången? haha! Dock är jag ingen partytjej och föredrar att dricka vin eller någon cider på en hemmafest, helst med mina närmsta vänner, framför att ta shots på en nattklubb t.ex - även om jag jobbat i bar och i den miljön. Däremot har dem ett alkoholfritt alternativ till ekologiskt mousserande rosévin vid namn no 2 goda bubblor //HÄR// som skall införskaffas! Nu när Dewin for så la sig R för att vila medan jag passar på att blogga samt skall äta middag alldeles strax. Håll utkik för londonbilder framöver! xx.