M A L I N L I D M A N

Kategori: ♡ Q/A

3 saker ni inte visste om mig

 

1. Störningsmoment

Jag stör mig väldigt lätt på människor som tuggar/smaskar/sväljer högt och jag tror faktiskt detta har ett speciellt namn för sig haha! Detta är störande för både mig och de runtom mig då det är en "liten" sak som blir stor. Det är liksom ljudet då man sväljer eller smaskar godis exempelvis - speciellt på kvällen då jag är trött. 

2. Beroende av..

Handkräm och läppsyl! Jag MÅSTE smörja in händerna med något återfuktande efter jag tvättat händerna eller duschat samt att jag måste ha minst ett läppsyl i närheten ifall det skulle hända att jag blir torr. Mina favorithandkrämer handlar jag på The body shop och läppsyl kan variera men främst EOS eller Maybelline Baby Lips. För tillfället använder jag "Melon Mania" på läpparna och "British Rose" på händerna! Man kan ju diskutera mitt beroende gällande parfymer och att lukta gott också då jag alltid bär med mig minst 2 mists eller parfymer i handväskan - in case of. 

3. Drömjobb

Jag är väldigt social av mig och älskaar att träffa nya människor samt "ha kul på jobbet" alltså att se mitt jobb som en rolig del av dagen mer än ett pass. Främst av allt hade jag velat stå i bar utomlands på någon känd turistort där jag får leva ut min inre energi dag som natt med att göra något sjuukt roligt - blanda drinkar och bidra med feststämning. Jag hade även velat pröva på att vara ordningsvakt, polis, journalist eller författare men det MÅSTE innefatta service, sociala sammanhang och mycket fart. 

 

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN - DEL 2

Om du fick drömma lite och pengar och utbildning osv inte spelade någon roll, vart skulle du då vela befinna dig om fem år? Och vart tror du att du befinner dig om fem år om du är realistisk? :) varför började du rida? Har du gått några andra sporter, vilka isåfall och varför slutade du?

- Om 5 år skulle jag befinna mig i London eller Kalifornien med ett fast jobb på en skönhetsbutik och extrajobb som bartender/servitris på något lyxigt hotell! I don't know, men jag skulle helt klart inte befinna mig i Sverige. Om jag däremot är realistisk så tror jag att om 5 år kommer jag att befinna mig i Stockholm där jag antingen pluggar eller jobbar hårt som bara den för att ha råd att leva på det sätt jag vill leva och alltid velat!  Jag började rida för att några av mina kompisar red, och för att jag var galen i hästar helt enkelt! Nördade alltid runt på stallet.se och pollux när jag var liten, nu vet ni det. Förutom ridning har jag spelat fotboll (väldigt länge!), handboll och dans. 

Om du fick välja att medverka i valfri dokussåpa, tv-serie eller film, vilken skulle du välja och varför? Gillar du att laga mat/baka? Favorit tidning/bok?

- Haha lätt svåraste frågan! Men jag kör på att medverka i Sons of anarchy, hade varit grymt att vara bff med Gemma eller något liknande  Jag gillar verkligen INTE att baka men att laga mat är faktiskt roligt - då det går bra för mig. Min favorit tidning är Veckorevyn och favorit bok.. Måste väll säga den som jag är med och skriver tillsammans med två andra!

Vad är det första du ser hos en kille? Och vad för typ av kille faller du lätt för? Favorit tv-serie?Vilka bloggar läser du?

- Ögonen, utseendet i övrigt och personligheten, han måste ha humor och vara omtänksam! Jag har många favorit serier men de jag är mest galen i för tillfället är SOA/American horror story/Paradise hotel/Don't trust the bitch in apartment 23. Jag läser många  bloggar men främst mode och fotobloggar, t.ex angelica blicks blogg. 

Anser du dig själv som en ärlig eller falsk person? :)

- Jag är ärlig på många sätt och falsk på vissa sätt. Det beror på i vilket sammanhang och hur man ser på det! Jag är medveten om att jag sårat personer som står mig väldigt väldigt nära, och att vara en falsk person är inget man ska sträva efter! 

Du har/hade väl pojkvän i stockholm? Vill du inte ha en pojkvän närmare? Nämn någon positiv OCH nackdel med distansförhållande!

- Yesbox! Jag tycker att norrlänningar är dryga av  sig på det sätt att vi alldeles för sällan går rakt på sak och tar risker att säga vad vi känner för någon. Det positiva är att träffas efter en lång tid utan varandras närhet och nackdelen är den långa tiden, simple as that haha. 

Vilka är dina bästa motivationstips? :)

- Att bara köra. Skit i vad folk säger, kör som att det inte finns någon morgondag. Att planera och strukturera är superviktigt, speciellt om du är stresskänslig!  Skjut inte fram på viktiga saker, ta tag i dem direkt. Och tillsist, glöm inte varför du kämpar - du har en dröm eller ett mål framför dig. Du kommer att klara det bara du vill, bara du kör och visar alla vad just DU går för. Tänk inte så jäkla mycket, just go for it! 

FRÅGESTUNDEN - DEL 1

1. Berätta om dina produkter/märke!

- Mitt "märke" heter KMIL Beauty som jag startade igång i samband med mitt sommarjobb iår. Jag gör alltså mina alldeles egna ekologiska skönhetsprodukter! Allt från ansiktsmasker, kroppskrubbar till ögonfransnäring och badmjölk. Meningen bakom mitt märke är att erbjuda prisvärda skönhetsprodukter som skapas med omtanke för människan och miljön. Som student har man inte mycket pengar att göra av med på dyra produkter som inte alls skapas med samma personliga omtanke, och det är där jag finns som ett alternativ. Jag har bland annat fått visa upp några av mina produkter i den lokala tidningen och i TV vilket var hur kul som helst! Pågrund av skola, fritidsaktiviter och annat så har jag lagt min tillverkning på hyllan ett tag men snart kommer ni att få ta del av mina produkter både här på bloggen och kanske i samband med mitt UF-företag. Spännande va? Länk till min facebooksida hittar ni //HÄR//

2. Kan du börja videoblogga? :)

- Hej du! Det kan jag såklart göra, bara modet räcker till. Det är faktiskt så att jag flera gånger funderat på att göra en videblogg istället för vanliga tråkiga inlägg, så mest troligt kommer någon videblogg upp framöver då jag märkt att det finns en relativt stor efterfrågning från er läsare. 

3. Visst har du en pojkvän?:) Har inte du en bild på honom eller er tillsammans?:D Kram

- Jag är nu singel och även om jag hade en/flera bild på oss tillsammans så skulle jag inte dela med mig av den/dessa på bloggen för att jag helt enkelt inte vill blanda in mitt privatliv för mycket, hoppas att ni kan respektera detta. 

4. Vem ser du upp till inom mode, fotografering och musik? Även din största förebild allmänt!

- Jag  tycker att bloggerskorna Angelica Blick och Caroline Roxy har grymma klädstilar! Keela och Caty tar alltid härliga, färgglada och proffessionella bilder & inom musik har jag alldeles för många att se upp till haha! Min största förebild i allmänhet är helt klart min familj. 

5. 1. Vad har du för planer efter att du gått ut skolan? 2. Trivs du i din klass? 3. Har du slutat rida på ridskola? Isåfall, när och varför? 4. Berätta om någon pinsam händelse du varit med om! 5. Har du funderat på att börja videoblogga? 6. Om du var tvungen att gå på dejt med någon av partiledarna, vem skulle du välja att gå med och varför? 7. Hur insatt är du egentligen i politik?

- 1. Att flytta till en storstad, skaffa jobb och gå en bartenderutbildning. 2. Yes i do!. 3. Jag slutade rida på ridskola i våras/somras för att jag inte kände någon mening med det när jag har min underbara sköthäst att utvecklas med/på. 4. En pinsam händelse? Hm.. När jag var i London och skulle åka expresståg in till city från flygplatsen var jag så trött i huvudet att jag råkade hoppa av på fel station med resväskan och allt, som tur var ropade en trevlig man på mig (som vi hade haft sällskap med från flygplatsen) och jag fick hjälp in i tåget igen (som dessutom var överfullt), ALLA kollade på mig haha!   5. Ja det har jag, och det lär nog komma upp en videoblogg snart! 6. Hahaha, Det måste nog bli Jimmie Åkesson eller Gustav Fridolin! Jimmie verkar helt bombad och Gustav är bara för söt. Intressant dejt, hm! 7. Jag vill hålla mig medveten om vad som händer i vårt land, speciellt nu när det varit val och mycket är på gång. Jag tycker även att debatter är väldigt intressanta, något jag skulle vilja prova på faktiskt!

6. Kan du göra en sminkvideo där du gör allt från början till slut?

- Det skulle jag kunna göra, why not? Håll utkik!

7. Berätta mer om din sköthäst! Hur länge har du skött den och hur går det för er?

- Min sköthäst är den finaste som finns! Sokrates heter han, men kallas Sockan. Jag har skött honom i snart ett år (November) och vi har utvecklats ganska mycket tillsammans under detta första år. Han är en stor häst med många olika knappar att trycka på, och det har jag fått lära mig mycket av. Jag har fått flyga 2 gånger och nästan gråta av glädje av hur fin han är 98 av de resterande gångerna! Han är verkligen superfin och gosig. I våras/somras har det blivit mycket uteritter och hoppning, men nu när hösten/vintern har kommit blir det många "krävande" dressyrpass på planen. Vilket är så otroligt skönt, att kunna variera passen och själv bestämma. På ridskola har du ett schema att följa med minst 5 andra trötta ridskolehästar som springer runt dig. 

 

8. 5 snabba om.. 1. Städer/länder du vill besöka 2. Favorit filmer 3. Personer du ser upp till 4. Skönhets produkter du inte kan vara utan 5. Rädslor 6. Mål i livet 7. Drömyrken

- 1. Tokyo, New York, Texas, Miami, Hollywood 2. Burlesque, The Blind Side, Ego, LOL, 22 Jump street 3. Min bror, Mamma, Emma, Marilyn Monroe, Alla maskrosbarn 4. Bara 4 stycken?! Min handkräm, Vitamin E Dagkräm, C-Vitamin spray, Läppsyl & The Body shop puder 5. Spindlar, blod, att bli lämnad av de jag älskar, att gå i väggen, mörker 6. Att flytta, gå en bartenderutbildning, bli självförsörjande, skriva en bok, genomföra alla mina drömmar och nå alla mina livsmål 7. Makeupartist, företagare, bartender, elitryttare, modell.

 

FRÅGESTUND!

I samband med att jag kör igång min "nyttiga månad" imorgon då jag skall undvika kakor, chips, läsk, godis - allt onyttigt, så kör jag även igång en frågestund precis nu! Det var ett tag sen sist så nu kör vi, fråga vad du vill och jag lovar att svara 100% ärligt. Go go go! (frågestunden avslutas då jag tycker att det är nog mycket frågor) 

Upp