M A L I N L I D M A N

Kategori: ♡ Ridsport/Fitness

Måndag || Graviditeten hindrar mig från att..

Godmorgon! Här sitter jag med en kopp rykande te och en filskål med músli samt russin - mums. Jag har gått en sväng med Molly och usch vad trist väder det är här! Snön är nästan borta från marken, det är svinhalkigt och plusgrader. För att vara måndag är jag otroligt måndags-glad! Måndagar är faktiskt grymma - det är veckans fräscha och nya start samt perfekta dagen att planera veckans händelser. Idag skall vi nog städa i lägenheten, skriva klart önskelistor och jag hoppas hinna måla på skötbordet. Förlossningsbrevet skall börjas filas på och R måste göra några samtal! Vi har varit hos hans mamma i Arvidsjaur sedan torsdags där vi bland annat varit två svängar till Slagnäs för att fixa på skotern. Vi har fått god mat, presenter till baby b och njuta av det riktiga vinterlandet! Igår körde vi igenom Älvsbyn för att hämta en växellåda samt motor och vi hälsade även på hos Amandas mamma där dem var i full gång med att bygga ihop deras nya ikeakök. Molly fick följa med in och träffa deras kisse, som förövrigt är såå mjuk, varav mötet slutade med att Molly fick sig en snyting av kissen haha. Antingen är katter allmänt negativa gentemot hundar i allmänhet eller så är vår lilla "räv" urkass på att läsa av situationer! Hemma blev det kycklingtacos och sedan iväg för att hämta upp Anders och vidare för att sälja R's skoter. Innan vi lade oss för kvällen var vi förbi hemma hos Alexander och Amanda sedan blev det frukt och glass framför tvn innan jag slocknade! (:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Att vara gravid är magiskt och som tidigare nämnt kommer jag sakna magen alltför mycket men det finns en sak som jag saknar massvis sedan ett bra tag tillbaka. Jag saknar något jag föddes till att göra. Jag saknar hästarna och ridningen, så det gör ont. Vissa kvällar bläddrar jag igenom annonser om medryttare och drömmer mig bort men jag vet att det är för riskabelt ifall något skulle hända och jag får helt enkelt vänta. Jag försöker att övertala R att vi skall skaffa ett hus på landet med stall samt garage där vi kan ha en häst som jag och baby b kan ta hand om! Ni som vet, ni vet vad jag saknar. Känslan av att sitta på hästryggen är och kommer ALLTID vara oemotståndligt magisk. Att kontrollera ett sådant stort och majestätiskt djur - det om något är adrenalingivande. Att vara hundägare är super! Missförstå mig inte, jag trivs för bra med vår lilla Molly, men det är något med hästar som ej går att sätta ord på. Jag saknar att hänga i stallet och göra något så enkelt som dagliga sysslor! Mocka, förbereda mat, pyssla och vårda. Det är klart att jag vill min lilla bebis skall få uppleva det jag upplevt, att komma så nära ett så stort djur, att få känna den känslan som jag fått känna. 

  

- förevigt saknade sokrates - 

 

 

22:27

Godkväll loves!

Startade dagen med en smoothie & vitamindrink sedan begav jag mig till praktiken i snöoväder, huvva. I överlag en lugn men ändå givande dag på underbara body shop! Oh, love that place. En matchande duschgel i passionfruktsserien fick följa med mig hem för endast 45:-?! då jag redan har body buttern och absolut älskar doften! Efter praktiken blev det fiskgratäng till middag sedan årets första springpass med Anton & Olivia. Vi skippade träningen igår på grund av trötthet men nu är vi igång & skall köra 2 ggr i veckan! Vi får se om nästa omgång blir imorgon eller torsdag för i helgen åker jag till mitt hjärta en sväng . Förövrigt är jag relativt taggad till skoldagen imorgon & att få komma igång med plugget nu med endast ett halvår kvar till studenten, helt obeskrivligt! Skall försöka stiga upp lite tidigare för att hinna förbereda "coffee-to-go" så jag kan verka relativt pigg första lektionen - liite ovan att vakna så tidigt på morgonen efter ett lov & vänt dygn - haha. Jag är även sådär (som ett barn) spralligt glad för att jag har så mycket längtan i kroppen! Till sommaren, att ta studenten, flytta till egen lägenhet, skapa familj, börja jobba, åka utomlands osv.. Nu skall jag väva in alla drömmar i en godnattsömn & försöka lägga mig! xoxo loves.


art, work, and bright-bild

 

this is how i ride // pink style

Jag behöver dessa saker i mitt liv! HV polos "favouritas" schabrak är verkligen to die for, i denna knallrosa variant blir
den omöjlig att motstå. Även deras rosa fram-och baksydd samt pikétröjor är högt uppe på min shoppinglista då de tillsammans med vantarna och hööks "equi-gard" bakskydd utgör min drömoutfit för våren/sommaren! Det finns nog inget fräschare och snyggare än rosa detaljer på en ryttare och häst likaväl på ridplanen hemma som ute på en tävling.