M A L I N L I D M A N

cutie of the day

Haft en lång och grå dag? Tjuvstarta helgen med denna video på underbart söta "rocky"en liten bulldog som ska lära sig att hoppa i famnen på sin matte. Hur gulligt som helst! 

skoldator & fika på stan

Hej och förlåt för att jag ej uppdaterade igår! Jag slutade nämligen skolan vid 2, fick vänta till 3 för att få min dator sen tog jag bussen hem. När jag kom hem tänkte jag inte på att blogga i första hand, mer att förstå datorn och "kanske" överanvända touchen lite, hehe. Laddade även ner lite spel men det kan vi lämna åt sidan, det viktigaste är att den är min och att jag ska ta hand om den som mitt eget lilla barn. Det är alltså windows 8.1, touchskärm, ett "appstore", word osvosv installerat och jag är väldigt tydlig med en sak, jag klagar inte. När jag då satt och utforskade händer det lätt att tiden glider iväg  så helt plötsligt var klockan 6 och jag skulle åka till stallet, vilket nog min dator uppskattade med tanke på min fascination över att dra fingret över skärmen hit och dit haha! Var ute ca 1 timme i skogen med pållen, mycket träning för honom att lyfta benen & vara uppmärksam. Det är alltid mysigt att rida ut i skogen, även om det är sommar, höst eller vinter. Däremot har det funnits stockar som "hinder" längs vägen jag rider vilket både jag och Sockan uppskattade men någon tog bort dem för ett tag sen så nu finns det bara ett skogshinder kvar, vad jag vet. Dags att spänna musklerna och börja bygga någon slags enkel bana på ridplanen istället! Vill ju så gärna hålla igång hoppningen med honom, för han är hur fin som helst. Ni ska få se bilderna vi tog i somras (låter så längesen fast det var nyligt) på ängen, love them!

Iallafall, när jag kom hem såg jag idol & ph efter jag duschat sen var det bara att lägga sig. Idag däremot har varit en bra dag, första gympan ochh vi börjar komma igång med UF-företagen som vi ska starta upp och jobba med ändå tills nästa sommar. Men don't worry, ni kommer att få följa med så gott som de går i min UF-resa! Det är en anledning till att jag är tacksam över att vi fått en egen skoldator, för det kommer vara perfekt nu under UF och egentligen i alla ämnen med vilken uppgift vi än skall göra. Tummen upp till skolan! När jag slutat träffade jag upp brudarna så gick vi på stan, en sväng i Gallerian och sen tog vi en fika på nodo, mmh min chai-latte med mintchoklad - heaven. 

A MAGAZINE MOMENT.

Min absoluta favorittidning. Det finns inte en dag som en Veckorevyn och en kopp te inte kan lysa upp. En tidning späckad med mode, träning & hälsotips, spännande reportage, kändisskvaller, intervjuer.. Helt enkelt en guide genom vårat liv som tjej och tonåring. Den är perfekt att läsa i bussen hem, på flyget, efter en lång dag, när regnet öser ner eller när du känner att du förtjänar att slappna av och bara vara. 

För mer information //KLICKA HÄR// annars går tidningen att köpa i vilken mat/tidningsbutik som helst nära dig!