M A L I N L I D M A N

ÅRSRESUMÉ // 2014

364 days spent, 1 to go. 2014 har varit ett grymt år med resor, min favorithäst, världens finaste vänner (& pojkvän) och såklart - nya upplevelser. Det är svårt att välja ut guldkorn från året och sammanfatta dem i ett enda litet collage men tillsammans bygger de upp mitt år. Jag har såå mycket att vara tacksam för, men även en hel del att lära till nästa år. I slutet av året har jag haft en del nedgångar och varit i obalans - sårat nära och kära som inte förtjänat det. Det har varit kämpigt, och jag har inte alls varit mig själv vissa stunder. Det är exakt det som i efterhand nu peppar mig att göra 2015 annorlunda och bättre! Jag är taggad till tusen, och jag hoppas på ett år fyllt med galna upplevelser samt ännu mer resor. Jag kommer att fylla 18 år, börja sista året på skolan, jobba på bästa butiken med grymma arbetskollegor, förhoppningsvis INTE färga/jävlas med håret lika mycket som detta år (haha)  Och framförallt, jag kommer att göra allt för att vara mig själv och hålla dem jag älskar nära mig samt fortsätta göra det jag mår bra av och göra mindre av det som gör mig olycklig! Imorgon när jag skålar in det nya året tillsammans med den bästa vän jag kan tänka mig att göra det tillsammans med - då kommer jag även skåla in ett år av positiva förändringar. 

Jag vill även tacka er läsare som följer med min resa och läser min blogg även fast jag har tider av usla uppdateringar - ni är bara för bra! Jag blir alltid lika glad samt peppad av era kommentarer och läsarsiffror.  Ni är grymma och stoor kram på er alla. Mina största kramar går såklart ut till dom personer som hjälpt mig skapa minnen och som betyder massor för mig - ni vet vilka ni är! Jag är inte alltid lätt att umgås med - jag fixar mig alltid längst, sover alldeles för länge, tar minst en timme på mig i varje butik, ramlar i stentrappor, kommer på dom galnaste idéerna, varierat humör osv. Jag vet att några få som läser detta kommer att känna igen mig rätt bra på denna beskrivning haha! Men samtidigt, that's who i am. Jag hade egentligen velat dela ut diplom till er som fått stå ut med detta, men det får vi ta någon annan gång.  Nu ska jag spendera dom sista dygnen av detta år med att förbereda inför det nya året och den första förändringen sker redan ikväll! Vi hörs om ett år guys (skämtåsido) och glöm inte att ta hand om er, leva sista dagen som att det vore den allra sista (haha många skämt på lager idag!) and be true to yourself and your nearest & dearest! Gott nytt år loves. 

 

//MARS//

//JUNI//

//JULI//

//DECEMBER//

 

 

UPDATE: NY FAMILJEMEDLEM & NYA KLOR

Äntligen hemma och mitt! Har spenderat mesta tiden idag och igårkväll att spela på denna goding - rosa tema på allt såklart (förutom handkontrollen, fanns endast röd! ) får kika runt efter mer rosa tillbehör!  Tänkte skriva ett inlägg framöver om mitt spelande samt en tråkig sak som omfattar ämnet - nämligen fördomar mot oss tjejer. Mina åsikter om detta kommer ni somsagt att få i ett inlägg framöver, stay tuned! 

 

Color Show Be Brilliant "Purple dazzle" | "Cruella de vil" nageln - skapad med hjälp av //DENNA//