M A L I N L I D M A N

in love with my new hair!

#rapunzelofsweden#60lightblond | förövrigt har jag det hur bra som helst här i storstan! Nyss varit det finaste spa jag sett i hela mitt liv och nu ska vi fixa oss inför middag och bio inne i stan, myys. Vill ni följa min resa? Ni hittar mig på instagram som @malinlidman, puss!

MOT HUVUDSTADEN.

(big ass bild på mig från förra årets stockholmresa)

IMORGON ÄR JAG HEMMA IGEN! inte här i norrland, utan i mitt andra hem och vår underbara huvudstad. Vid 10 går planet till Stockholm och då åker jag, min bästavän och hennes storasyster för att leva livet i 5 dagar och bo på Clarion Hotel Stockholm! Vi har massa roliga aktiviteter planerade men även en hel del tid till shopping och andra nöjen. Systemkameran åker såklart med och jag ska försöka att dokumentera dagarna så bra som möjligt och uppdatera på instagram/facebook! (@malinlidman, Malin Lidman) men tills dess får ni ha det så bra för nu skall jag extrakolla packningslistan sen åka till bästavän där vi ska tagga upp tillsammans och sätta in mitt hår, spännande som bara den.

VI HÖRS!<3

Dessa bra sommardagar, part 1

bli blond på några dagar | hänga i hamnen med mina fina | bra postdag, lön och hårförlängning på samma gång! tummen upp till rapunzelofsweden för snabb leverans | födelsedagsfirande och hemmagjorda drinkar a lá mig | PDOL