M A L I N L I D M A N

BUSY DOIN' PACKING.

Hello guys! Nu är gelnaglarna klara, packat nästan allt, laddat alla batterier & nu åker jag en sväng till stallet för att pussa på pållen innan jag åker. So daaamn excited! Lägger upp ett inlägg imorgon om jag har tid när vi lunchar på Arlanda men min mobil har en tendens att sega just där. However, kommer sakna bloggen, vännerna och killen jag håller kär nu när jag åker men jag kommer säkert hitta något att sysselsätta mig med under tiden. Haha eller vad tror ni? Stora kramar på er alla, puss!

JON HENRIK FJÄLLGREN.

Tårögd varje gång. Denna låt går rakt in i mitt hjärta och är så otroligt härlig att lyssna på. Jag skrek nästan rakt ut när han vann talang, för det är vad han är för mig, en riktig talang som lyckas beröra så många människor med sin jojk. Keep it up!

 

LONDON CALLING.

Yes, i'm going back to the UK! Om ynka 3 dagar på morgonen kommer jag att sitta i flyget från Kallax till Arlanda sedan vidare till England och underbara London. Något säger mig att denna resa kommer att bli tusen gånger grymmare än förra årets resa vi gjorde dit! Nu ska vi dubbla upp shoppingen, besöka nya ställen och verkligen njuta som aldrig förr av denna galet stora stad med alla trevliga människor. Vi ska bland annat besöka Harrods, Ladurée, Hyde Park, British Museum, Camden Market (?) och våra favoritgator Oxford street & Regent street där all shopping man behöver finns! Jag är så jäkla taggad och det stör mig inte precis att det varit hur varmt som helst där senaste veckan, med tanke på att tycks uppfatta London som ett grått/regnigt ställe. Jag hoppas då att det håller i sig tills vi kommer och ändå tills vi åker så jag får använda mina långklänningar, kjolar och linnen ofta! Denna gång kommer även systemkameran och stativet att följa med vilket betyder att jag kommer försöka fota ALLT jag kan så ofta jag kan, så ni har mycket att förvänta er när jag kommer hem. Jag kommer att försöka uppdatera från facebook och instagram när jag har internet, dvs på caféen som Starbucks osv! Så om ni vill hålla er extra uppdaterade under min resa så följ mig på något av dem (@malinlidman på instagram), funderar ni på något mer eller har något roligt tips på ett ställe vi bör besöka, tveka inte att kommentera!

 

WEEKLY SNAPS.

| Sälja ekologiska ansiktsmasker&hårinpackningar på stan / Fika m. bästisfästis! / NEW IN - Hatt från H&M / Käk på donken #fätgäris / OOTD igår - "långklänning - bikbok, stickad tröja - ginatricot, skinnjacka - cubus, väska - ohio" / Växlade pengar och kollade så att passet var på plats, nu är nästan allt klart inför onsdag! |