M A L I N L I D M A N

Allt på en och samma gång

Det känns som evigheter jag signade in här och lämnade ett avtryck.. Men allt går så jäkla bra nu. Det känns som jag är i en karusell av lycka som jag hoppas aldrig någonsin stannar! Efter VIP-kvällen på the body shop i torsdagskväll (som var hur kul som helst förövrigt, gröna mattan och allt !) hade jag en sista dag framför mig. På fredagmorgon svängde jag in på ett bageri och köpte fika till tjejerna sen jobbade jag till 5/6 och  på kvällen kämpade jag på med affärsplanen. På lördagen var det jobb på schemat, så jag började 10 och jobbade till ca 4, en helt grym dag!  Vi hade det så mysigt i butiken, tände ljus på "julklappsbordet" som doftade av min favorit - glazed apple, fikade ihop (jag, carin och agnes) och slog in massvis med julklappar samt pratade om allt möjligt mysigt. När jag slutat fick jag en jättefin present av finaste carin - helt sinnessjukt gulligt!  Sedan åkte jag en sväng till stallet för att promenera en sväng med pållen + pussas & mysa. På kvällen finslipade jag och kollade igenom affärsplanen sedan skickade jag in den till UFs hemsida för att, tillsammans med mina två arbetskompisar, tävla om bästa affärsplan 2014-2015! Håller tummarna hårt för oss. 

Idag jobbade jag 1-2 sedan gick jag på skyltsöndagen med Emma  Vi = hon köpte julklappar men vi passade på att fika på nodo där vi satt ett bra tag, pratade om allt från himmel till jord! När det stängde vid 4 åkte jag hem och åt snabbt sedan for jag till stallet där jag städade ur pållens box från topp till tå (puh!) då det kommer ett sto och föl till stallet imorgon. Sockan fick manikyr och pedikyr, massvis med pussar och mys (ja, jag överöser honom med kärlek!) och en rejäl genomborstning + stretch och lite godis. Nu står han i en ny box och har en ny hagkompis, så hoppas på att han tar ut sin energi på henne framöver! Pruttissockan. Nu väntar veckor späckade med uppgifter och prov istället för att leva livet och ha praktik på världens bästa the body shop, well, det är bara att börja plugga! Take care loves. 

Min åsikt om årets paradise hotel deltagarna #atm

Smail - Fortfarande küngen, haha!

Eric - Hur många gånger skall han åka in och ut utan att  egentligen göra något vettigt inuti huset? Snygg men aningen uttjatad!

Kian - You go boy!

Calle - Har sex med paow och vänsterprasslar med en fågel?.. Come on, more action pleeasee. 

Freddie Tjejernas bff haha, vet dock inte riktigt vad han gör inuti huset men i like his style!

Saga - What to say?  Hon och Eric kan gå hand i hand ut sedan låta två helt nya komma in och röra om i grytan.

Ylva - Sneaky ass girl alltså, jag gillade henne inte i början och jag tycker fortfarande att hon är aningen falsk mot i princip alla, verkar inte heller så värst taktisk eller smart för den delen - men hon behövs inne i huset! 

Alice -  För det första får man aldrig se henne, och när hon väl visas så sitter hon typ och stirrar ut i  tomma intet. Vad gör hon därinne? Någon som vet?

Michaela - I like her! Tror att hon kan tillge något i huset, och jag hoppas verkligen att hon lever upp till sina egna ord om att hon inte tar någon skit eller backstabbing - för det är något i princip alla tjejer skryter med men som inte verkar hålla hela vägen. 

Paow - Lika bra om inte bättre detta år som förra - hon är paradise hotel. 

Michelle  - Herre alltså.. this girl. När hon påstod sig vara smartare än de andra tjejerna kunde jag inte hålla mig för skratt - hon är ju inte smart eller taktisk för fem öre. Hon skryter om att killar borde vara lyckligt lottade att hon ens gillar dem..? Who does that. För att inte tala om när hon pratar med alla om Eric och deras "seriösa" romans sedan ligger i Smails knä och gullar. Antingen är hon bakom flödet eller smartare än någon annan motherfucker därinne haha! 

 

// Nu vet ni vad jag tycker! Det är mina personliga åsikter och jag anser inte att någon annan skall tycka som jag, men jag tyckte de kunde vara kul att kort recensera de olika deltagarna som är inne just nu - även fast jag hade velat att Kristian var en av dom, vår egen lilla norrlänning () //

ONE OF THOSE CHAI TUESDAYS

Chai te med vispad kanelmjölk. Gudomligt gott och juligt!  Jag brukar alltid starta upp min företagarhjärna på detta sätt, med en tekopp eller latte - vilket som eftersom båda är lika gott.  Nu ska jag sätta klorna i arbetet och köra ända till ikväll då jag skall åka till stallet för att pussa på pållen. Imorgon startar sista praktikveckan () men jag är inte alltför ledsen då jag vet att jag kommer hjälpa till i butiken även efteråt! I just love it there. I helgen kommer lite smått och gott upp - bland annat julklappstips! Tills dess, här har ni en kille som kan förgylla dagen hur grå och trist den än må vara.