M A L I N L I D M A N

putting the pieces together.

(dålig snabbtagen bild på naglarna..)

Då var det torsdag, eller vänta.. Fredag tillochmed haha! I got a lot of stuff on my mind today. Igår fixade jag mina naglar en snabbis, därav ojämnt och lite slarvigt! Försökte mig på ett spindelnät och dödskallar på lillfingarna men det smetades ut litegrann i hasten, well. Idag ska jag förbereda inför imorgon, bland annat förbereda inför ett släktkalas + min egen halloweenkväll. Det skall göras halloweendrinkar i härliga färger med läskigt gott innehåll, sminktillbehör skall letas osv! Det enda jag inte hinner göra är att färga min (förbannade) utväxt - kolla instagram för att förstå vad jag menar  men jag skall som tur är ha hatt, puh  outfiten och facelooken kommer upp här eller på instagram, stay tuned! Nu skall jag hjälpa lilla mami sedan städa lite, hugs n' kisses. 

 

 

 

// HALLOWEENPUMPA A LÁ 2014 //

Soo tricky! Slemmigt, trådigt och tidskrävande var det men nu är den äntligen klar och står ute på dörrtrappan för att se fin ut (och eventuellt skrämma iväg någon, hehe) Vad tycks? Har ni pysslat något ännu eller ligger ni all tid på klädsel/smink? 

ENDAST ETT FÅTAL DAGAR KVAR TILL..

Nu närmar det sig, endast några dagar kvar till Halloween. Jag har inga planer för denna helg, förutom släktkalas på lördagen men jag håller hoppet vid liv för det bästa! Halloween är ju så mycket mer än festandet och utklädnaderna. Det är en högtid där meningen är att skrämma upp varandra, how awesome isn't that? Det är kanske därför jag är så förtjust i denna tid på året, haha. Jag har alltid gillat skräck, och det finns få filmer som skrämt mig sådär rejält att man knappt kan somna. Ett exempel är REC, ni vet den spanska filmen om ett lägenhetshus som blir isolerat pågrund av ett virus från en sjuk hund som får alla att börja äta på varandra? Den klarar jag inte av helt enkelt! Inte konstigt jag är livrädd för att ebola skall komma till vårt lilla Sverige.. Då kommer jag isolera mig själv och mitt rum från allt och alla.

Förra året denna tid så började jag att se AHS, och sen dess har jag följt med i nu 4 säsonger. Det är ett perfekt sätt att ladda upp inför Halloween, och ni kanske får lite tips på sminkningar? En ganska bisarr men spännande serie som inte går att ta ögonen från då man väl börjat! Är du riktigt känslig ska du nog avstå, och speciellt om du har coulrofobi - dvs, fobi eller stark rädsla för clowner. Här kommer en trailer på nyaste säsongen (jag tog valde en utan clownen) och en bild på min outfit/facelook förra året!