M A L I N L I D M A N

JAG MEDVERKAR I EN EXPERT-PANEL!

Jag kan med glädje avslöja att jag har fått chansen att medverka i den relativt nyöppnade skohemsidan - www.skorgasm.se's expert-panel! Vilket jag inte direkt tackade nej till med tanke på min oändliga kärlek till skor. Deras affärsidé går i stora drag ut på att förenkla skoshoppandet online genom att samla stora hemsidor på en och samma sida. Bland annat en välkänd hemsida som råkar vara en av mina favoriter, nämligen nelly.com!  Anledningen till att jag gillar denna nyöppnade hemsida är för det enorma utbudet av olika stilar, märken och prisklasser vilket jag tror passar alla. Klicka in nu nu för att drömma er bort i sko-himlen!  (Tryck på bilden för att komma direkt till sidan )

MIN VEGETARISKA FAMILJ..?

RECEPT -> //HÄR//

 

Har jag och min familj gått det icke-kött-ätande hållet? Haha take a guess kära läsare! Jag har alltid älskat kött och kyckling, skulle faktiskt inte klara mig så länge utan dessa två. Däremot förstår jag alla vegetarianer, veganer och alla ni djurvänliga personer därute som kämpar extra hårt för djurens rättvisa - no offense till er what so ever! Men jag är inte vegetarian, trots att jag försökt några gånger under min uppväxt att inte äta kött, fisk eller kyckling i en vecka - gick sådär. Däremot, när jag och min familj var i Umeå för att b.la fira mammas kusin så var det min tremänning Maja som stod för den vegetariska menyn. Bland alla röror, pajer och andra alternativ fanns dessa rödbetsbiffar med fetaost & rostade valnötter som jag var lite skeptisk mot i början men som jag nu tycker är svingoda! Sen dess har jag och framförallt min mamma helt klart öppnat ögonen för denna slags mat och vi tycker att det är spännande att prova nya recept eftersom att det slutar oftast i positiv förvåning. Därför vill jag nu uppmana alla mina läsare att klicka in på min tremännings matblogg där hon lägger upp alla möjliga sorters recept och varför inte prova något nytt som t.ex nyttiga & enkla snacksalternativ eller dipper till fredagsmyset? 

 

MY WORK PLACE

This is where the magic happens. Oh yes, peace out. Nej nej haha! Ta inte detta inlägg seriöst. Däremot diggar jag min rosa vitaminbomb (fick frågan om det var en grogg, well thank you) men de är absolut inte såhär jag sitter och bloggar om dagarna! Jag brukar oftast ligga i soffan i vardagsrummet, sitta på golvet i mitt rum, på skolan - helt enkelt där jag känner mig bekväm! Ni ser dock väldigt lite av rummet på bilden, faktum med att jag har fulla sängen med shoppingpåsar, glossyboxar, min systemkamera och min gamla dator + ett stativ riktat mot detta bord osvosv. Haha låter det som en röra? Då ska ni se det i riktiga livet!

När har jag blogglust då? Det beror på! Jag brukar oftast få inspiration när jag läser andras bloggar  vilket jag försöker att göra dagligen om tiden räcker till. Jag är även en sådan som konstruerar inlägg i huvudet och blir jättetaggad att skriva dem men som sedan glömmer bort dem totalt, negativ egenskap eller vad? Jag har funderat på om jag faktiskt jobbade med att blogga, hur skulle mitt liv se ut då? Jag skulle definitivt blogga mer och roligare! Alla inlägg jag har skapat i mitt huvud skulle äntligen komma ner på skärmen. Det skulle vara något! På tal om jobb så skall jag jobba på The Body Shop under tjejkvällen nästa torsdag, so excited! Jag har förresten sett någon fråga på min frågestund om vad jag har för drömyrken och var jag ser mig själv om 5 år - vilket skall bli kul att svara på och då får ni samtidigt lära känna mig som person mer. Godnatt darlz