M A L I N L I D M A N

Skolfri tisdag.

Godmorgon loves! Igår började skolan om efter ett välbehövligt sommarlov och jag kan inte precis säga att det var hemskt med tanke på att jag fick träffa alla mina klasskompisar igen trots att jag träffat vissa mer eller mindre under sommaren! Som ni ser har vi ett skapligt schema med praktik måndag-tisdag hela året samt sovmorgon på fredagar wink Efter vi träffat en ny lärare och fått catcha up lite med varandra slutade vi för dagen så jag gick och och mötte upp Alexander, Amanda, Anton, Lisa, Olivia och Martin som jag sedan umgicks med ett bra tag tills kvällen slutade med att jag var med Olivia, Miriam, Anton, Josefin och Andreas istället! En helt godkänd första skoldag och med ledighet samt sol idag är jag ganska på topp just nu - känner mig taggad för dethär! Nu skall jag ta tag i körkortet, börja träna sakta men säkert och köra järnet i skolan ett sista ryck. Well,  nu ska jag äta frukost sen ta en promenad till stan! xoxo loves. 

Sommaren i repris // #tb

"There's an energy when you hold me, when you touch me, it's so powerful"

 

Jag är mycket för nostalgi och detta är verkligen en stor sak för mig. Jag kan knappt fatta att jag står här och tittar tillbaka på sommaren trots att det känns som igår jag la alla skolarbeten bakom mig och tog bussen till min pojkvän för att spendera min första sommarlovsvecka. Det är obegripligt att tiden gått så otroligt fort. Jag har haft en grym sommar med tidigare och många nya underbara vänner samt min prins som jag älskar till månen och tillbaka! Jag har festat, badat, jobbat på det bästa jobbet man kan tänka sig, träffat nya människor, fått spendera tid med hela familjen på ett ställe, spenderat de sena sommarkvällarna vid en öppen eld och härliga människor, blivit (lite) solbrun, shoppat, sovt alldeles för länge på dagarna och varit uppe alldeles för länge på nätterna, kommit närmare vissa och glidit längre ifrån vissa, njutit av den sista sommaren tillsammans med sockan (..) och bara levt livet till fullo!  

- sommarens sista dagar, lyckliga som få var vi ändå.  #nisominteärmedpåbildernavetändåvilkaniär

Måndagsplaner.

Godmorgon loves! Solen lyser utanför mitt fönster och jag njuter av en härlig sommarfrukost medan min absoluta favoritlåt spelas i bakgrunden. Jag har legat och snoozat sedan 11 men tillslut ringde Miriam och väckte mig för att kolla så jag hade allt inför kvällen (!) då vi nämligen skall samlas ett par stycken och mysdricka, grilla samt spela kubb! Jag är verkligen taggad till en typisk mys-sommarkväll med dessa människor - fast jag önskar mitt hjärta vore här med oss. Nä nu skall jag börja fixa mig och sedan in till stan en sväng innan jag beger mig mot kvällens bravader! Ha en fin dag loves, xoxo.