M A L I N L I D M A N

'- helgens shopping

Isadora (nude essentials) Perfect moisturize lipstick "166 Pretty in Pink" // 99:-, ord 129:-

Eos visibly soft lip balm "Coconut milk"  // 80:-

Kort festkavaj med silvriga detaljer från H&M divided //  199:- 

Skjorta från Ginatricot // 75:- (?) Ord 199:-

 

 

 

'- ånger & bekymmer hör till dagen efter

(arkivbild)

Godmorgon loves! Då var det en ny vecka igen - tiden går alldeles för fort. Jag har haft en grym helg med bästa Emma och den började hemma hos henne i fredags där vi åt pizza och såg film - skönt efter en hektisk vecka! I lördags vaknade vi tidigt för att äta frukost och fixa oss sen begav vi oss mot Luleå där vi spenderade hela dagen med att shoppa (visar upp allt i ett senare inlägg!) luncha, hänga hos Åsa & Johan ett tag sedan var vi ett tag med Johan då han och en till skulle hjälpa med att fixa i Emmas bil. Vi började bege oss hemåt vid 9 efter att ha ätit middag på Max där mitt kort jävlades - vilket det har gjort hela helgen. Åkte iallfall hem på kvällen och mös ner mig i sängen för att se en film men var såå trött efter en heldag med att gå runt så jag somnade ganska snabbt! Igår var det stallet på schemat, då det var superfint väder och inte alls så kallt hade jag planerat ett mysigt pass "runt berget" som det kallas, men Sockan var inte med mig på den planen haha. Skotrarna var lite för skrämmande och nog för att jag kan tycka att vissa skoterförare kan ha lite mer vett i skallen än att välja just exakt den väg där en smått uppjagad häst befinner sig så finns det inte så mycket att göra tyvärr.

Resten av kvällen kollade jag film, åt fruktsallad och tog hand om min hy!  Jag brukar passa på att göra dessa saker varje söndag - ladda upp för en ny vecka på något sätt. Brukar även genomföra ett extra träningspass förutom stallet men igår hade jag ingen lust - däremot blir det idag! För idag har jag massa tid på morgonen (nu när jag kommer till skolan ett tag före lektionen börjar) att se desperate housewifes, blogga och planera inför veckan. För mig är planering a och o, om jag inte har någonstans att skriva upp påminnelser blir jag galen haha. Det första jag skall göra när jag kommer hem idag är att fota klart shoppingen, äta, träna sedan jobba på boken! En effektiv måndag helt enkelt Ha en bra måndag loves, xoxo.

viva la diva // duo lipstick

Finns //HÄR// att läsa mer om men går att köpa i butiker som Kicks, Åhléns och Cubus för 80:-

Idag tipsade jag er om NYX's färgglada läppstift, idag flyttar vi fokus till ett annat märke - nämligen Viva La Diva och  deras relativt nya Duo Lipsticks i färgerna från vänster till höger "Elektra", "Godiva", "Nova" & till sist "Bloodberry". Ännu igen, kreativa läppstift som sticker ut från mängden och fördelen med dessa godingar är att de har två olika nyanser på samma läppstift vilket gör hela saken nytänkande och roligt! Här kan du välja om du vill använda dig av en färg eller två, varför inte skapa ett fränt mönster? Personligen faller jag för Nova och Bloodberry, då jag lätt kan tänka mig att variera mellan persikatonen och den varmare rosa nu då sommaren kommer samt att de två lila tonerna på Nova kan fungera året runt! Helt klart ett "good to have" i sminkväskan, det är det ingen tvekan om. 

note to self: glöm inte ditt bankkortsnummer så att du måste springa till banken dagen innan shoppingrundan, suck!