M A L I N L I D M A N

31/10

Hello loves n' happy halloween! Jag har spenderat hela förmiddagen med att sminka, packa och fixa för kvällen då jag + mina favoriter skall till Farmen för att höra bland annat Vigilands hit "shots & squats" och ha en grym kväll! I'm sooo excited. Först står släktkalas på schemat vilket innebär trerätters finmiddag och mys med kusinerna som flyttat hem till Sverige! Efteråt drar vi till Olivia för att fixa halloween-makeup+outfit sedan beger vi oss helt enkelt mot Boden och jag skall verkligen försöka ta massvis med bilder åt er. Nu skall jag invänta pojkvännen som borde vara hemma snart, xoxo loves! 

 

Tbs / Update

First up! Hallå alla fina sockerkorn. Jag var inne idag och köpte några favoriter ur de nya julserierna på The body shop varav Frosted plum är gudomlig. Plommon är en serie med en nästan för behaglig doft med ton av hallon och frukt. Än så länge fick ett nagellack i färgen Burgundy som förövrigt är min favoritfärg i höst följa mig hem + två produkter ur den nya serien samt en otroligt stilren och julig tygpåse som ni hittar //HÄR//. Jag ska nämligen iväg tillbaka till butiken snart för ett julmöte med personalen som lär bli supermysigt! Förövrigt så har jag höstlov till måndag och fästmannen jobbar eftermiddag hela veckan så jag har egentid från 2 till 12 då jag idag passar på att gotta mig framför datorn & tvn med EMA galan på MTV (ps. Ruby Rose är gorgeo!us , okej?!) medan rummet lyses upp av tända ljus och hela jag doftar som ett plommon, haha. Jag känner mig allmänt överstressad med tanke på att jag alltid har saker på gång så stunder som dessa är nästintill guldvärda! 

Idag fick Olivia agera shoppingassistent när vi svängde förbi stan en sväng och jag lyckades hitta en hårfärg jag är otroligt sugen på! Förra veckan sade jag adjö till mitt "lila" hår och gick tillbaka till ljusblond så nu är nästa projekt att lägga in en höstig färg som jag förhoppningsvis håller kvar ett tag framöver, förhoppningsvis. Annars då? När lönen kom in på kontot passade jag på att lägga en efterlängtad beställning på Eleven.se varav en mycket känd produkt från Anastasia Beverly Hills! Jag är såå himla sugen på att prova innehållet i paketet, så håller tummarna att det landar i min postlåda någon dag framöver. Med endast några dagar kvar till den efterlängtade helgen då bland annat mina bröder och kusiner kommer upp så vill jag medge att jag är mycket taggad! Morgondagen består därför av inhandling av det sista till Halloween, hårfärgning och städning. Nu skall jag få i mig något sen börja fixa mig, xoxo loves.

Shower gel 90:- / Shimmer lotion 165:-

95:- 

Inuti goodiebagen

Idag fick vi en goodiebag skickad till butiken med ett gulligt handskrivet brev! Detta som belöning för att vi vann en liten tävling nu när chefen varit i Indien, woho. Vi lottade ut produkterna på tre personer och jag kunde inte bli nöjdare, älskar verkligen kroppskrämen med sammetslen känsla och ljuvlig doft.