M A L I N L I D M A N

O n s d a g

Godmorgon kära läsare! Jag ligger fortfarande och drar mig i sängen medan R duschar för idag är jag nämligen ledig och vi ska på lite äventyr sen förhoppningsvis på middag och idolmys hos mina föräldrar ikväll. Hursomhelst ser vi fram emot en fin höstdag med solsken och lön imorgon 😉 xoxo!

A p a r t m e n t s n e a k p e e k

Hallå loves! Det har gått ett par dagar sedan vi flyttade ut men dessa dagar har mest bestått av att städa, flytta in möbler och bestämma hur vi vill att allt skall se ut. Vi har även varit mycket fram och åter till stormarknader för att handlahandlahandla och jisses, så dyrt det kan vara att bo i egen lägenhet! Hursomhelst har vi även hunnit med mysiga stunder som inflyttningsfirande med ost&kex samt bubbel och några öl men även roadtrips för att träffa Rs familj i sin pappas nya lägenhet osv. Igår var vi och hämtade en bokhylla samt handlade sen åkte R hem till sig i SL medan jag for till O'learys för att jobba till 01.12, hehe. R fick prata i telefon med mig hela vägen hem (max 10 min gångavstånd mellan jobbet och lägenheten) men jag är så ovan att nu vara bosatt i centrala stan. Det blev alltså min första natt ensam här vilket gick superbra, sover som en gud i denna säng! Idag vaknade jag vid 11/12 och diskade samt gjorde frukost innan jag såg lite YT och begav mig ner på stan för att inhandla en "must-have" tröja som BikBok fått in! För endast 199 SEK och finns i färgerna mörkröd, puderrosa, svart samt leopard om jag minns rätt? Anyhow, kommer användas flitigt med röda läppstift nu i höst. Nu har jag nyss gjort min första egenlagade middag här och skall kolla lite mer YT innan jobbet börjar! xoxo.

      

Sneakpeek från vardagsrummet // Frukost // HÄR finns toppen att köpa! dock slutsåld för tillfället.

Flyttpackning

Godmorgon loves! Så som rubriken lyder har jag avnjutit en frukost bestående av gröt på blandade gryn, kakao och blåbär samt äppelsylt medan jag hade på en multimasking-ansiktsmask från TBS. Jag vaknade betydligt tidigare av att R åkte iväg för en arbetsintervju samt hälsa på sin pappa men jag fick stanna hemma för att börja packa! Ikväll får vi nycklarna och det är mycket som skall med - även om vi bara flyttar in till stan. Igår var vi somsagt till Haparanda tillsammans med Jonas där vi shoppade loss hela dagen, haha! Fyndade hur mycket som helst på Ikea för under 3000-lappen (!!) och vi fick ett matbord av mina fina föräldrar  Efter shopping och middag åkte vi vidare på andra affärer runtom sedan tog vi en sväng över till Finland där vi handlade loss på gränsens shoppingcentrum - fyndade en aknebehandlande produkt från Formula 10.0.6 //HÄR// jag velat pröva ett tag nu för halva priset! samt annat smått och gott. Det var en grymt bra dag med familjen, pojkvännen och en så pass nära vän som avslutades med finskt snacks och dipp framför en komedi-action film vid namn "bröderna grimsby". Nu håller jag på att packa ner delar av mitt rum i kartonger vilket känns både bra och dåligt, det är trots allt mitt barndomsrum.. Hursomhelst, det finns inte mycket att göra tills R kommer hem och vi får veta nör exakt nycklarna hamnar i våra händer så jag tänkte kanske försöka mig på att färga håret - själv?! Vi får se hur detta går! Jag uppdaterar er senare, xoxo.

 

 

Ikea

Hej älskade ni!! Idag var jag uppe med tuppen för att äta frukost samt fixa mig inför dagens äventyr. Tillsammans med pojkvännen och familjen skall vi till Haparanda för att gå på ikea och andra butiker  runtom! Det var ett bra tag sedan nu jag var där senast så jag ser fram emot det + att det blir mamis fösta besök. Vi skall kolla på inredning och möbler till lägenheten samt annat smått och  gott! I skrivande stund försöker jag få upp älsklingen ur sängen samt fixa det sista inför färden. Imorgon får vi nycklarna till lägenheten och på torsdag åker pappa till London för att hälsa på min bror så vi skall upp tidigt för att skjutsa honom till flygplatsen! Det blir många tidiga morgnar men det får man leva med. Nu skall jag göra ett tappert försök att väcka R sen far vi, xoxo. 

PS. Jag skall såklart uppdatera er med bilder och shopping från dagen senare! ;)

Gårdagens roadie

Hej! Tänk er att det inte går att sova med fönstret öppet längre utan att frysa på morgonen - vad hände med sommaren? Igår drog jag, R och två kompisar till Skellefteå för att handla ännu mer inför flytten! Två långa kvitton senare och middag på kinarestaurang var vi äntligen klara för hemfärd. Vi är ändå långt ifrån klara med allt vi behöver men vi lyckades hitta en hel del fynd igår även fast man inser hur dyrt det faktiskt är att flytta med alla småsaker som MÅSTE ingå i ett hem. Nu kan jag knappt vänta längre på att flytta in och börja inreda så vi kan kryssa av listan på vad vi redan har och vad som saknas! Idag jobbar jag 16-22 och imorgon blir det en heldag med jobb för att sedan arbeta 6 timmar igen på söndag innan vi kan börja ta tag i flytten på riktigt och även åka en sväng till Ikea med familjen :) Nu skall jag ta vara på tiden innan jobbet börjar sedan hörs vi väl på söndag/måndag igen! xoxo.

food, fruit, and healthy-bildfashion, girl, and style-bildshoes, pink, and fashion-bild

weheartit inspo