M A L I N L I D M A N

Passionsfruktsmoothie

Godkväll babes!

Måste få slänga in detta inlägg med ett recept på en superfräsch samt nyttig smoothie! För ett tag sedan slutade jag använda yoghurt i mina smoothies och började använda mjölk men nu när jag blivit "nyttig" uppgraderade jag mig till mandelmjölk. Hursomhelst, denna smoothie är dessutom superenkel att göra och en förpackning mjölk räckte till cirka 4 nästan helt fyllda glas vilket är perfekt till frukost och mellanmål! Anledningen till att jag firar kvällen med en smoothie & filmmys är för att min första blogglön landade på kortet idag vilket förvånade mig men självklart gjorde mig supermotiverad till att blogga mer (och roligare)! Även genomfört en liten beställning på ginatricot som bör landa hos mig om några dagar, wiho. Här kommer receptet!

- 1 förpackning mandelmjölk (alpro)
- 1 förpackning smoothieboster "passionsfrukt" (finns att hitta på ICA)
- Latte och jordgubbskvarg (några klickar, dock smaksak!)
- Toppa med chiafrön!

 

 

27 januari

Hallå babes!

Halva veckan gången, halva veckan kvar. Idag var jag hemma från skolan så har legat i med att utföra skoljobb & städa! Jag hade en superduper helg med skoteråk, grillning, mariokarthäng och en massa mys. Praktikdagarna gick alldeles för fort och nu har jag endast torsdag samt en lektion på fredag sen tar jag helg med SM-veckan som är igång till söndag. Förutom skidtävlingar och annat arrangerar dem en vintermarknad, after-ski team och annat för oss yngre vilket jag inte vill missa för en sekund - såå mys. Jag hoppas på en sväng till festtältet för att ta en cider eller öl i täckbyxor och mössa, just för ovanlighetens skull. I veckan har jag börjat planera på riktigt inför studenten och tiden efter vilket känns skönt att ta tag i redan nu! Det sista jag vill är att stå där dagen efter och inte ha någon koll vart jag ska, hur och när. Som ni ser på bilden nedanför blev det fruktsallad med kiwi och mango för mig igår vilket är något nytt eftersom jag varit vääldigt tvär mot mango tills igår, haha! Utöver det går det väll relativt bra med att hålla sig från socker och andra onyttigheter men jag längtar mestadels tills snön försvinner så man kan fara ut och springa i skogen. Nu skall jag äta middag och sedan arbeta med gymnasiearbetet innan mitt hjärta kommer för att stanna över helgen! xoxo loves.

 

Youtube-tips!

Såg denna video i helgen på facebook och kunde inte få nog av denna pappa som filmar livet med sin nyfödda dotter på ett minst sagt roligt (gulligt) sätt! här kommer alltså ett tips på en youtubekanal man inte vill missa, how cute?! - La Guardia Cross