M A L I N L I D M A N

Kött vs qourn

Ett tag nu har jag funderat över detta - hur vore det att dra ner på köttintaget och gå mer mot det vegetariska hållet? Som de flesta vet är den kända loppi-bloggaren Gabriella Joss vegetarian likt sin man samt deras lilla son Jason. När man sedan får se bilder på maten de äter samt läsa recepten inser man att det inte alls är svårt att slänga ihop en vegetarisk middag som ändå är supergod! Varenda dag nu i veckan har jag ätit ceasarsallad, i princip haha, och det smakar såå fräscht. Till frågan, hur skulle det vara att våga säga nej till kött samt byta matlivsstil helt och hållet? Med stor risk för att pojkvännen vägrar skall man kanske våga sig på ett försök! Nu såg jag även att märket Felix har infört vegetariska rätter i sitt "färdigmatssortiment" som vi hittar i kyldiskarna på ICA varav dessa verkade hur smaskiga som helst :) 

 

 

104,45

.. Timmar har jag arbetat in under denna månad! Idag avverkade jag veckans sista jobbdag på the body shop med öppning & stängning som gick superbra. Förövrigt blev jag helt överlycklig över de kommande ansiktsmaskerna som är 100% vegetabiliska som lanseras till hösten - hur grymt?! Jag tog hem några prover så nu efter en välbehövd dusch sitter jag med "British Rose Fresh Plumping Mask" som doftar hur gott som helst! Förutom den finns 4 andra med ingredienser från alla världens hörn samt med olika effekter för huden. Jag längtar ihjäl mig till de börjar säljas i butik! Älskar spa-serierna med exklusiva produkter. Det finns inget bättre sätt att fira in ledighet än med att ta hand om sin kropp och hud! Håret har fått sitt med hårinpackning från Maria Nila Stockholms "Palett" för färgat hår. Nu skall vi fortsätta med att packa, mysa och ha en lugn söndag för imorgon skall jag träffa kusinerna sedan skall vi nog en sväng till Robins föräldrar! Nu när jag äntligen har tid innan nästa jobbpass passar jag på att njuta fullt ut samt ordna med det viktiga som inte hinns med när man jobbar från morgon till kväll. Jag har två stora nyheter att släppa här framöver men de kommer såsmåningom när tiden är inne, hihi. Nu - middag, xoxo loves.

 

 

 

 

 

 

 

Julimånad, ledighet och somriga dagar

Hello loves! Jag har saknat att äntligen kunna lägga mig ner med datorn och göra vad? Blogga. Frånochmed i torsdags fick jag ledigt från arbete till på onsdag så nu är vi hos R och njuter av sommaren ute i de norrländska skogarna! Igår var vi barnvakt så vi lagade middag och efterrätt (färska jordgubbar, grädde och socker) sedan for vi en sväng till kyrkan för att lyssna på sång. Förövrigt försökte jag sätta mig ner igårkväll efter en lång och välbehövlig dusch för att beställa hem nya kläder men hamnade trots allt på smink och all rea just nu är verkligen lockande! Jag klickade iallafall hem ett par ursnygga höst-boots som ni får se när dom kommer. Även om det endast är juli har jag såå stor längtan efter att inhandla höstkläder för någon anledning? Jag älskar sommaren men tycker att hösten/vintern är mysigast så det förklarar nog en del! Hur skönt det än är att jobba så hade jag velat ha lite mer tid att åka bort, bada, äta glass i parken osv. Man får helt enkelt ta vara på tiden man får! Nu skall vi ut i solen sedan blir det nog taco-middag. Ha en superfin dag underbaraste ni så hörs vi förhoppningsvis snart igen! xoxo loves.

 

Upp