M A L I N L I D M A N

Nyttig bakning & påskmys

Har ni någonsin provat att använda detta som "puder"? Fick tips av min bästavän att prova detta för att få en mattande effekt till min annars relativt glansiga hy och märkte direkt skillnad!

Vårkänslor

 Hallå loves!

Igår var vi på fest med några nära och nya kompisar i Rosvik varav jag och hjärtat var nyktra samt åkte hem relativt tidigt för att vi båda har blivit lite sega och jag skulle upp tidigt nästa dag. Imorse klev jag alltså upp vid 7 för att åka på en trevlig intervju som tog cirka en timme och sedan for vi hem igen för att sova några timmar! När vi väl vaknade igen kände vi oss båda piggare så vi tog oss ut en sväng för att träffa Olivia och Josefin på frukostdejt och nu ligger vi hemma här. Eftersom att solen var framme fick vårjackan åka fram och solglasögonen såklart. Jag har nyss gjort en beställning på lite smått och gott samt fått hostmedicin av mami så ikväll blir det att tvinga i mig själv och pojkvännen medicin i sinne haha! Imorgon har jag en till intervju men på ett annat ställe (lite sovmorgon får jag iallafall..) vilket jag ser fram emot. Jag tänkte passa på att ge er min favoritlåt från mello och två till inlägg! xoxo loves.

Moodmusic

Förövrigt gör denna låt mig på riktigt bra humör! Det var R som hittade den och ja, den är skapad i samband med Coca Cola och deras reklam men den är även perfekt på en grå dag för att få inspiration till att hoppa upp ur sängen och göra något nyttigt av dagen! Städa, gå en promenad, plugga, rensa garderoben, prova en ny sminkning - ja, vadsomhelst! En annan låt vid namn "shadow" är också helskön! Klicka //HÄR// för att lyssna på den. Annars då? Imorgon åker vi tillbaka till stadslivet och idag har jag bokats in på två intervjuer denna vecka som jag såklart ser fram emot! Jag kan tyvärr inte avslöja om vad ännu men kul ska det bli. Nu skall jag hoppa in i skoterkläderna för en liten sväng till några kompisar innan det blir alltför mörkt! xoxo loves.

Att planera en födelsedag i mitt liv

Födelsedagar är hur roligt som helst - tills man skall bestämma tema och bakverk. Det är en dag man får uppmärksamhet, öppna presenter, känna sig äldre (suck) och äta gott! Nu är det så att jag har funderat på en chokladtårta (oreo, marabou, japp?) med rosa design/täcke. Förutom tårtan hade det inte suttit fel med hallonmacarons, någon hemmagjord/fettfri/spännande glass och fräscha smoothies? Eller varför inte köra ett nyttigt tema med "gröna smoothies" och raw-fika? Ni ser! Jag har för många idéer alltså. Ni vore världsbäst om ni delade med er i kommentarsfältet av era smaskigaste tips till födelsedagsfika! Jag är öppen för att pröva något nytt så tveka inte - help me out here loves