M A L I N L I D M A N

F a v o r i t e r i h e m m e t

|| HÄR || HÄR || HÄR || HÄR || HÄR ||

Jag glömde helt bort att nämna i förra inlägget att vi köpt hem lite nytt till hemmet som vi knappt kunde hålla oss till att prova! Till att börja med luktar choklad duschkrämen likt en chokladmilkshake fast.. fräsch? Om man kan uttala sig så. Ni som minns att vi hade "chocomania" på tbs för något år sedan? Lite så! Vi övergår till handtvål och där måste man såklart hylla gunrys traditionella jul handtvålar i dofterna "pepparkaka", "äpple & kanel", "polkagris" och "järnek & tranbär" så är mina absoluta favoriter helt klart polkagris och äpple & kanel. Här hemma är vi glögg-älskare och medan R frossar i blossas sortiment föredrar jag saturnus! Iår har de nyheter såsom åkerbär, fikon & russin samt polkagris och ni kan gissa vilken jag köpte hem? Jag älskar juliga smaker och valde därför att prova polkagrisglöggen jämfört med förra årens hallonlakrtisskalleglögg. Sist men inte minst på denna lista har vi pukkas vanilla chai te och förutom doften så är smaken som förutsett oslagbar! Både jag och R älskar chai och detta passar perfekt på dessa frostiga höstkvällar eller till frukosten. Teet är dessutom koffeinfritt och organiskt vilket gynnar mig som gravid som inte skall dricka stora mängder av koffein! Vilka är era favoriter såhär års gällande dryck och dofter? 

 

 

 

Måndag - veckohandling och julmustmys


    

Hello loves! Hur mår ni idag? Själv släppte jag en gode stor bomb här imorse, haha. Det är obeskrivligt skönt att ha lättat på hjärtat angående situationen och det hjälper även mig att landa i allt så jag hoppas att ni är lika taggade som jag att följas med på denna resa! Nu över till denna grå-trista dag.. Vi vaknade och mös framför tvn, nu när vi har köpt oss en apple-tv turas vi om att bestämma vad som skall visas, R vill se serier och jag vill kolla youtube. Förövrigt ser jag den nya svenska serien "Svartsjön" på Viafree som är huur bra som helst! Efter lite latande och diskande åkte vi till Willys för att storhandla sedan for vi en sväng runtom på backen och till sist ICA innan vi hjälptes åt att bära upp alla kassar + en superfin babysitter vi fått av R's kusins mamma  Vi hade svårt att hålla oss från att handla julgotta så det blev någon glöggflaska, en back julmust och några påsar julskum haha. Det är inte alltför dåligt att vara gravid denna tid på året med tanke på allt gott som säljs i butikerna nu! Mitt nästa projekt är att handla hem saffran och baka lussekatter och bullar. Mina föräldrar har varit förbi och myst samt hjälpt oss upp med några hyllor! Molly blev överlycklig och busade tills hon somnade av trötthet så nu ligger hon och vilar medan vi lyssnar musik och dricker julmust. Jag håller även på att planera inlägg som skall komma upp i veckan och nästa! Nu när jag faktiskt har något att dela med mig av till er, xoxo loves.

Big news with a even bigger G

Ni vet när något overkligt händer? En ny anställning, att bli överraskad med en resa, att vinna på lotto?
Livet har en tendens att vända och vrida på sig men någonstans på vägen händer sådana saker som vi blir påverkade av livet ut. 
För mig hände något som förändrar mig som person, som ger mig ett enormt ansvar, som gör mig till mamma. 

Jag är gravid! Kan ni tro det? 

Om cirka 3 månader kommer jag att möta mitt livs kärlek, som min mamma har sagt till mig. 
Jag och R går från att vara ett par, till sambos och nu till föräldrar till lilla baby B.

Detta inlägg skriver jag i största del för att "släppa nyheten" för er här på bloggen där ni som läsare kommer att få följa
min tid som gravid den korta tid som finns kvar och framöver kommer ni att få läsa bland annat om reaktionen över själva plusset,
tankar inför förlossningen och annat som rör min framtid framöver! 

T h e m o n d a y l i s t

 Jag vaknade av att Molly låg på kudden bredvid mig - det näst bästa sättet att vakna på! Älskade lilla hund.

 R har sin sista arbetsvecka borta sen är han förhoppningsvis hemma ett tag så vi kan fortsätta dona på i lägenheten.

 Idag skall jag måla lite möbler i mina föräldrars garage! Träbrunt skall bli vitt.

 Största cravings just nu? Julmust och minimajs.

 Jag behöver verkligen posta ett brev, gå in på tbs och sortera bland papper.

 Om ni kunde förstå hur mycket jag saknar att rida?! Vill ha en häst nu att ta hand om.

 Halloween närmar sig och jag har mer koll på vad Molly skall klä ut sig till än jag själv, haha.

 Favoritserier just nu? AHS säsong 6, The strain, Stranger things och Channel zero.

 Jag vill börja med mina halloweennaglar MEN det är för tidigt ännu..

 Jag har smått panik att clown-trenden skall slå till här i Norrbotten. 

 Jag har fått erbjudande om att tjäna pengar hemifrån, inte illa!

 Jag har en jättestor, notera jättestor, överraskning att berätta för er inom kort.